În timp ce dreapta este fărâmițată între mai mulți candidați, plus Cătălin Predoiu, care nici nu vrea să candideze, de cealaltă parte a spectrului politic lucrurile merg șnur. Un ultim sondaj realizat independent a scos la iveală că Gabriela Firea va aduna suficiente voturi în București cât să iasă direct președinte. 

firea_miting_electoral.jpg

„Era și timpul să avem un președinte comunist, cum n-am mai avut din vremurile bune, când era domnul Ion Iliescu președinte și domnul Adrian Năstase premier. Plus, am avea un șef de stat femeie, iarăși o veste bună, ca pe vremea Anei Pauker, când ea era șefa partidului”, a exclamat, entuziast, un pesedist.

În cazul în care Gabriela Firea va fi numită președinte, pentru Primăria Capitalei se vor organiza din nou alegeri generale, cu următorii clasați în preferințele electoratului: Popescu Piedone, care va primi dispensă prezidențială să candideze din nou și Cătălin Predoiu, care va fi obligat din nou de partid. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 26.05.2016 15:25 Politic

National Cinematografic