Uluitor! Victor Ponta a fost băgat în seamă de José Manuel Barroso la Bruxelles

Moment istoric pentru cariera politică a premierului Victor Ponta! Prezent la Bruxelles ca să dea explicaţii pentru situaţia politică din România, premierul n-a fost ignorat de toată lumea, aşa cum se aştepta până şi el. Evenimentul este cu atât mai uluitor cu cât cel care l-a băgat în seamă pe Ponta este chiar preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso.

Evenimentul l-a luat complet prin surprindere pe Ponta, care timp de câteva ore nu a mai fost capabil să scoată nici măcar un cuvânt. După ce şi-a revenit din uluială, a îngânat cu greu câteva cuvinte: „Daciana, dragostea mea, am învins”.

Barroso, în schimb, şi-a cerut imediat scuze pentru incident. „Vă daţi seama, n-am ştiut că cel cu care dau mâna e Victor Conta. A, da, aşa, Victor Ponta. Pur şi simplu l-am confundat. M-a sunat imediat şi soţia, m-a ameninţat că dorm pe preş o săptămână dacă mai dau mâna cu el. I-am promis că mă revanşez, cu următoarea ocazie o să-l ignor complet pe… aşa, pe Ponta”, a spus preşedintele Comisiei Europene.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
12 iulie 2012 09:07

Alte articole

Vezi mai mult