Umanitar! Fiul unui deputat mai are nevoie de 23.000 de euro pentru un Lamborghini

Un caz cutremurător zguduie opinia publică din România. Andrei Matei, fiul deputatului Călin Matei, din Maramureş, face apel la mărinimia cetăţenilor simpli.

Acesta mai are nevoie de încă 23.000 de euro, pentru a-şi cumpăra mult doritul Lamborghini, la care visează zi şi noapte. “Am încredere că românii sunt oameni darnici şi nu vor întoarce spatele unui amărât aflat în nevoie. M-aş bucura să dea fiecare cât poate, din pensie, din ajutorul social sau de handicap. Fac apel mai ales la familiile cu 7-8 copii, care pot renunţa la 2-3 alocaţii în favoarea mea”, spune Andrei.

Acesta s-a plâns de greutăţile pe care este nevoit să le suporte. “Acum conduc o sărăcie de Audi S3. Mi-e şi ruşine să ies cu el pe stradă. Am prieteni, cunoştinţe, mă văd în oraş şi râd de mine. Nu vă zic ce chin era pe vremea când conduceam o Dacia Logan, că toate piesele de schimb se găseau în România, aşa că nu trebuia să comand nimic de peste hotare”, se plânge Andrei.

Tânărul a vorbit despre modelul de Lamborghini pe care şi-l doreşte. “E un model nou de Lamborghini Gallardo, care costă 500.000 de euro, iar eu n-am strânşi decât 477.000. Sunt doar trei în toată lumea şi două dintre ele au fost deja cumpărate de fiul unui şeic arab şi de băiatul unui miliardar japonez. Tata a vorbit cu mai multe fundaţii umanitare, care au făcut petiţii pentru a-i convinge pe producători să-l păstreze până reuşesc să strâng banii. Din păcate, timpul se scurge şi nu ştiu dacă o să-l mai apuc”, spune Andrei, cu lacrimi în ochi.

Autor: Luchian Abel

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
16 august 2013 23:08

Alte articole

Vezi mai mult