Flashmob-ul din Sibiu, în care mai mulți români s-au dus cu bagaje și trolere în fața sediului PSD ca să-i facă pe hoți să înțeleagă că practic îi obligă să plece din țară, i-a pus pe gânduri pe pesediști. Nu însă în sensul să renunțe la masacrarea legilor pe justiție, ci în sensul că i-a inspirat să folosească și ei trolere - doar că pentru furat.

pesedisti_bnr.jpg Câteva zeci de pesediști au dat aseară o spargere la Banca Națională. S-au dus cu trolere la sediul BNR, le-au umplut cu bani furați, după care au plecat spre Antena3 și România TV, să se plângă că sunt persecutați de justiție. Unii dintre ei, precum Gabi Firea de exemplu, și-au luat și copiii după ei, ca să-i învețe de mici cum să fure.

Iar azi, încă de la prima oră, s-au apucat să redacteze un nou proiect de lege, care va interzice urmărirea penală a persoanelor care au furat bani folosind un troler roșu, cu sigla PSD pe el. ”Să presupui că cineva cu un troler roșu se duce la sediul BNR doar ca să fure este o prejudecată periculoasă”, spune Liviu Dragnea, liderul grupului de hoți. ”Așa că vom interzice anchetarea lor, pentru că nu vrem să asistăm la alte abuzuri ale justiției față de membrii partidului nostru.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 18.12.2017 09:11 Politic

National Cinematografic