Ce ghinion! Avionul cu care Codruţa Kövesi urma să plece astăzi spre Bruxelles este reţinut la sol, după ce un anonim a sunat la Aeroportul Otopeni să spună că la bordul avionului s-ar putea produce o “iexplozie”. În prezent geniştii caută un posibil dispozitiv “iexploziv” semnalat de acest anonim.iexplozie_amenintare.jpg

“Alo, iexistă ielemente teroriste la bordul aieronavei! Trebuie intervenit”, ar fi susţinut misteriosul apelant. Acelaşi anonim a mai spus că avionul trebuie “ievacuat” de urgenţă, pentru că “iexplozia” va fi “iextrem” de puternică, dar şi că “chiloţii” aeronavei trebuie avertizaţi, să nu decoleze din neatenţie.

Surse din Ministerul de Interne spun că este imposibil de determinat cine este autorul apelului, pentru că a sunat de pe o cartelă reîncărcabilă şi numărul e acum închis. Un soft special de identificare a amprentei vocale ar putea fi utilizat ca să-l depisteze pe anonim, însă normele GDPR interzic acest lucru, la cererea cuiva din Ministerul Justiţiei: “Dar dacă iexistă vreo idee despre identitatea apelantului, nu iezitaţi să colaboraţi cu organele de anchetă”, a declarat sursa din MJ.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 15.02.2019 17:53 Politic

National Cinematografic