Un bancher de la JP Morgan a fost numit șofer în guvernul Cioloș

Dacian Cioloș continuă să aducă oameni cu CV impresionant în poziții cheie din guvern. Ultimul dintre aceștia este Decebal Popescu, un român care a absolvit prestigioasa London School of Economics și care a lucrat în ultimii 7 ani ca bancher la JP Morgan. Acesta va ocupa de săptămâna viitoare funcția de șofer în cadrul guvernului Cioloș.

”Este vorba de un job multitask, pentru că voi deservi mai mulți miniștri din gvernul Cioloș”, a explicat Decebal Popescu. ”Voi transporta cu mașina pe oricine are nevoie, dar voi face și cumpărături pentru ei, după o analiză atentă a prețurilor, pentru a cumpăra întodeauna la cele mai bune prețuri. Sunt extrem de nerăbădător să încep treaba în guvern!”

Politica de racolare a profesioniștilor în cadrul guvernului Cioloș va continua și în perioada următoare. Chiar în aceste zile se alege viitorul portar de la Palatul Victoria, dintre un absolvent de Oxford și unul de Harvard. De asemenea, un doctorand MIT este foarte aproape să devină responsabil de instalarea Solitaire-ului și a altor jocuri similare pe toate calculatoarele din Palatul Victoria.

Scris de Calin
12 februarie 2016 13:02
Citește mai mult despre: bancher guvern sofer

Alte articole

Vezi mai mult