Un bărbat susţine că a băut doar 2 beri şi va merge la birt pentru renumărare

Scandal electoral în comuna Doljasca, județul Gorj, după ce domnul Marcel Constantin, întors de la birt în patru labe, susține că a băut doar două beri, dar rezultatul este contestat de soția sa, Mioara, care susține că iar s-a făcut praf cu prietenii și a discutat politică. Într-un puseu de demnitate lipsit de precedent, dl. Marcel a susținut că e vorba de o mânărie la mijloc și cere renumărarea voturilor.

„A fost fraudă, fraudă vă zic. Am și observatorii în secția de băut care pot să vă confirme că am băut doar două beri. Poate a intrat cineva în secția de votare și a furat din butoi, nu știu, cer să se facă o renumărare cinstită! Incredibil ca în anul 2020 să mai avem asemenea discuții. Avem tehnologie și aplicații, am plătit cu cardul, se poate verifica, mă duc la detectorul de minciuni”, a declarat bărbatul.

În replică, soția acestuia susține că nu se poate pune bază inclusiv pe președintele secției de băuturică, patronul de birt, întrucât acesta a fost prins în nenumărate rânduri cu procese verbale false la el, din care reieșea că oamenii au băut maxim 2-3 beri la el și poate s-au oprit pe parcurs să mai bea ceva cu vecinii, că la el visteria este goală. Aceasta a cerut intervenția poliției pentru a supraveghea întregul proces precum și înregistrările video din birt care, spun ea, îi vor da dreptate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 octombrie 2020 18:10
Citește mai mult despre: alegeri bere betivi renumărare voturi

Alte articole

Vezi mai mult