Un bucureștean din S5 a mințit că e din Caracal de rușine că a ieșit Piedone jr. primar

Cea mai mare spaimă pentru mulți locuitori din Sectorul 5 este să-i întrebe cineva „Bă, tu de unde ești?”. Piedone jr. a fost votat primar de mai puțin de 50.000 de persoane, în timp ce Sectorul 5 are o populație care se apropie de 300.000 de locuitori, deci e explicabil de ce mulți din sector se simt jenați.

Faptul că noul lor primar este fiul lui Piedone îi face pe cei din Sectorul 5 să meargă până la a-și nega originile. „Sunt din Caracal!”, a răspuns ferm un bărbat din Sectorul 5 confruntat cu neplăcuta întrebare. După care a scos telefonul și a arătat o poză trucată în Photoshop cu el sub o căruță răsturnată. „Uite, aici sunt eu când s-a răsturnat căruța cu proști în Caracal”, a susținut bărbatul.

Alții merg chiar mai departe și nici măcar nu mai recunosc că sunt români. E plin acum în Sectorul 5 de oameni care spun că ei sunt indieni, mexicani sau suedezi și susțin că n-au drept de vot, deci n-au legătură cu alegerile din România. Ba chiar câțiva au mers până într-acolo încât au susținut că sunt unguri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
12 iunie 2024 09:03
Citește mai mult despre: caracal piedone jr.

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult