Un bucureștean ingenios s-a dat azi ”noul primar” și a încasat șpăgi de peste 100.000 de euro

Vidul lăsat de Oprescu la primăria Capitalei a fost umplut azi de un cetățean ingenios, care a încheiat ziua cu încasări de peste 100.000 de euro. ”Pur și simplu m-am postat în fața primăriei și i-am întrebat pe toți care intrau unde merg. Dacă spuneau că au ceva pentru domnul Oprescu, le spuneam că azi îi țin eu locul și să-mi lase mie ce au pentru el”, a povestit bucureșteanul.

”Am încheiat ziua cu bani de nu i-am putut duce”, a continuat ingeniosul cetățean. ”La final chiar a trebuit să chem câțiva prieteni, pentru că nu puteam căra singur toț banii. A fost uluitor de simplu, dacă știam că zboară șpăgile spre primărie în halul ăsta veneam aici mai demult. La cât a luat Oprescu de-a lungul timpului, nu cred că simțea lipsa a niște zeci de mii de euro.”

Surprizele nu s-au oprit însă aici pentru bucureștean. Când a ajuns acasă, a descoperit în fața apartamentului său o coadă în toată regula. ”Ca niciodată, nimeni din primărie n-a vrut să ne ia azi șpaga, dar am auzit că aici ar locui cineva care-o face în locul directorilor din primărie”, a spus unul din cei așezați la coadă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 septembrie 2015 16:42
Citește mai mult despre: Oprescu primarie spaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult