Vidul lăsat de Oprescu la primăria Capitalei a fost umplut azi de un cetățean ingenios, care a încheiat ziua cu încasări de peste 100.000 de euro. ”Pur și simplu m-am postat în fața primăriei și i-am întrebat pe toți care intrau unde merg. Dacă spuneau că au ceva pentru domnul Oprescu, le spuneam că azi îi țin eu locul și să-mi lase mie ce au pentru el”, a povestit bucureșteanul.

corupt_primaria_bucuresti.jpg ”Am încheiat ziua cu bani de nu i-am putut duce”, a continuat ingeniosul cetățean. ”La final chiar a trebuit să chem câțiva prieteni, pentru că nu puteam căra singur toț banii. A fost uluitor de simplu, dacă știam că zboară șpăgile spre primărie în halul ăsta veneam aici mai demult. La cât a luat Oprescu de-a lungul timpului, nu cred că simțea lipsa a niște zeci de mii de euro.”

Surprizele nu s-au oprit însă aici pentru bucureștean. Când a ajuns acasă, a descoperit în fața apartamentului său o coadă în toată regula. ”Ca niciodată, nimeni din primărie n-a vrut să ne ia azi șpaga, dar am auzit că aici ar locui cineva care-o face în locul directorilor din primărie”, a spus unul din cei așezați la coadă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 07.09.2015 18:42 Politic

National Cinematografic