Un candidat din Caracal n-a înţeles că cele 200.000 de semnături trebuie să fie de la persoane diferite

Proaspăt înfiinţată, Uniunea Caracalenilor suferă deja prima dintr-un lung şir de înfrângeri! În această dimineaţă, când s-a prezentat la BEC cu lista completată, liderul formaţiunii politice a aflat cu stupoare că cele 200.000 de semnături de susţinere trebuie să provină de la persoane diferite.

“Nu mi se pare corect ca partidul nostru să fie eliminat din alegerile parlamentare pe baza acestei găselniţe a autorităţilor. Aveţi idee ce muncă e să te semnezi de 200 de mii de ori? Am făcut bătături la degete”, se plânge Costin Şulea, şeful Uniunii. Acesta a anunţat deja că va da statul în judecată, împreună cu reprezentanţii Partidului Pro Caracal şi ai Federaţiei pentru Renaşterea Caracalului, care se află în situaţii similare.

Deşi România are o legislaţie foarte restrictivă în domeniu, despre care multe voci spun că ar trebui revizuită, analiştii sunt de părere că respingerea candidaturilor din Caracal nu poate fi decât benefică. “Ultima dată când cineva din Caracal a intrat în Parlament, s-a dovedit a fi Cristiana Anghel”, a avertizat un expert.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
21 octombrie 2016 01:10
Citește mai mult despre: alegeri candidatura caracal semnaturi

Alte articole

Vezi mai mult