Un candidat este atât onest că s-a pus în afișele electorale direct cu cătușele la mâini

Într-o campanie electorală în care fiecare candidat încearcă să-și ascundă punctele slabe, să se dea cel mai cinstit și mai competent, Petre P. Ionescu din Dâmbăvița strălucește ca o nestemată în compost. Candidatul PP-DDOS, un partid local din zonă, s-a afișat deja în afișele electorale cu cătușe la mâini.

„Eu, spre deosebire de colegii mei care se scaldă în ipocrizie, nu vreau să mint electoratul. Știu să sunt niște oameni care își pun nădejdea în mine și nu vreau să-i dezamăgesc după câteva luni. Încă de pe acum îmi propun să fiu luat cu duba și cătușe la DNA, din doar câteva contracte bine plasate. Important e ca în mandatul tău nu să ieși cinstit, ci să ieși din arestul poliției în cel la domiciliu”, a declarat Petre P. Ionescu.

În timp ce analiștii politici estimează că alegătorii din localitatea sa îl vor vota, întrucât sunt români și ei preferă, ca orice bovină, pe cel care-i biciuie în timp ce-i fură, locuitorii sunt un pic sceptici: „Nu știm dacă Ionescu ăsta e suficient de gospodar cât să fie arestat din prima. Până acum nici măcar n-are cazier, n-a furat mai nimic. Ne trezim că stăm cu el trei ani până fură și el ceva suficient de consistent cât să-l vedem arestat, să fie și circ la noi în oraș. Eu aș vota mai degrabă cu omul PSD, de ăla sunt sigur sută-n-mie că nu scapă fără condamnare”, a explicat un alegător din județ.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 mai 2016 01:05
Citește mai mult despre: alegeri catuse DNA

Alte articole

Vezi mai mult