Românii ar putea avea o autostradă care să traverseze țara mai devreme decât au crezut. Edilii din Ploiești au sărit în ajutorul premierului Victor Ponta și vor redenumi un cartier „Vama Borș” astfel încât să poată spune că autostrada București Borș, zisă și „Transilvania”, a fost finalizată. 

cartier vama bors.jpg

„Asta nu dovedește decât că Gabriela Vrânceanu Firea, de care voi ați spus că e proastă cu bulbuci și vită încălțată, a avut dreptate când a spus că guvernul Victor Ponta a construit 700 de kilometri de autostradă. Va trebui să-i cereți iertare”, a declarat premierul Victor Ponta, cu ocazia inaugurării autostrăzii. În cadrul aceleiași acțiuni, edilii din Pitești vor redenumi un cartier al orașului Sibiu, astfel încât autostrada București Sibiu, prin sud, să fie gata în doar câteva ore. 

Guvernul intenționează dealtfel schimbarea mai multor drumuri naționale în autostrăzi, pentru a crește astfel numărul de lucrări executate. „Nu e o diferență între autostradă și drum de țară în România, pe ambele dai de câte un țăran cu o căruță, n-o să-și dea seama nimeni de diferență”, a declarat un reprezentant al CNADNR.  

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Thursday, 23.04.2015 19:39 Politic

National Cinematografic