Un cartier din Ploieşti se va numi Vama Borş, ca să zică Ponta că a terminat Autostrada Transilvania

Românii ar putea avea o autostradă care să traverseze țara mai devreme decât au crezut. Edilii din Ploiești au sărit în ajutorul premierului Victor Ponta și vor redenumi un cartier „Vama Borș” astfel încât să poată spune că autostrada București Borș, zisă și „Transilvania”, a fost finalizată.

„Asta nu dovedește decât că Gabriela Vrânceanu Firea, de care voi ați spus că e proastă cu bulbuci și vită încălțată, a avut dreptate când a spus că guvernul Victor Ponta a construit 700 de kilometri de autostradă. Va trebui să-i cereți iertare”, a declarat premierul Victor Ponta, cu ocazia inaugurării autostrăzii. În cadrul aceleiași acțiuni, edilii din Pitești vor redenumi un cartier al orașului Sibiu, astfel încât autostrada București Sibiu, prin sud, să fie gata în doar câteva ore.

Guvernul intenționează dealtfel schimbarea mai multor drumuri naționale în autostrăzi, pentru a crește astfel numărul de lucrări executate. „Nu e o diferență între autostradă și drum de țară în România, pe ambele dai de câte un țăran cu o căruță, n-o să-și dea seama nimeni de diferență”, a declarat un reprezentant al CNADNR.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
23 aprilie 2015 17:04

Alte articole

Vezi mai mult