Un copil din Bucureşti a ajuns de râsul colegilor: “Are 7 ani şi încă mai crede în USL”

Dacă până de curând avea o viaţă normală, un elev în clasa I de la o şcoală din centrul Capitalei a ajuns de râsul colegilor după ce a ieşit la iveală că, la vârsta de 7 ani, încă mai crede în USL.

“În ora de lucru manual, V. a început să vorbească cu colegul său C. despre cum o să meargă mai departe cu proiectul USL, moment în care a fost batjocorit şi umilit de ceilalţi copii, cărora părinţii le spuseseră deja adevărul. E un puşti sensibil, a început imediat să plângă. Evident că i-am mustrat aspru pe colegii săi”, spune învăţătoarea.

“Apoi l-am luat deoparte şi am purtat cu el o discuţie matură, explicându-i că USL e o poveste pentru copii, ca Moş Crăciun şi Iepuraşul de Paşti. Când creşti, trebuie să renunţi la asemenea basme.”

În ciuda poveţelor primite de la învăţătoarea grijulie, ceilalţi copii încă îl şicanează, dându-i porecle şi refuzând să coabiteze cu el în bancă. “Copiii pot fi foarte cruzi. Din păcate, s-ar putea să fim nevoiţi să îl mutăm pe V. la altă şcoală”, a spus, “Trebuia să-i explicăm mai demult că USL e doar ceva născocit de noi ca să nu-i mai frică de alegeri.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
21 februarie 2014 15:02

Alte articole

Vezi mai mult