Un corporatist are soluţia: ”Dacă muncim fiecare 4 ore în plus, anulăm efectele Brexit-ului”

Un corporatist din Pipera cere măsuri rapide pentru a anula eventualele efecte negative ale ieșirii Marii Britanii din UE. ”Soluția e uluitor de simplă, sunt suprins că nimeni nu s-a gândit încă la ea”, spune acesta. ”Trebuie doar ca fiecare să muncim zilnic câte 4 ore în plus și Europa nu va suferi deloc. Bugetul UE va rămâne intact, chiar și fără banii Marii Britanii.”

Evident, ingeniosul corporatist are și alte soluții pentru a atenua efectele Brexitului. ”Dacă românii ar înlocui șaorma cu o pungă de pufuleți, vă dați seama câți bani s-ar putea economisi? Sau dacă am renunța toți la concediu și am dona banii de vacanță bugetului Uniunii Europene? E nevoie doar de voință”, crede corporatistul.

Acesta este convins că Pipera poate lua oricând locul Londrei și să devină centrul financiar al Europei. Singura lui doleanță este ca engleza să fie înlocuită cu limba oficială din Pipera, romgleza. ”Mai ales că limba engleză nu va mai fi limbă oficială în UE, e momentul ideal pentru ca romgleză să devin cea mai importantă limbă a Europei”, este convins corporatistul.

Scris de Calin
28 iunie 2016 15:06
Citește mai mult despre: brexit corporatist

Alte articole

Vezi mai mult