Un corporatist ia energizante și are atâta energie că în pauza de prânz aleargă la Sinaia să mănânce

Îl cheamă Valentin şi în corporaţia în care lucrează i se spune pe ascuns Titirez, dar nu asta îl face pe Valentin remarcabil. Acesta bea energizante şi are atâta energie că în loc să comande mâncare de la chinezi, cum fac toţi colegii din clădire, el dă o fugă până la Sinaia, unde ia o gustare.

“Evident, după ce mănânc ceva la Sinaia, mă apucă o moleşeală, ca după oricare masă, aşa că mai bag un energizant să am energie să mă întorc la birou. Recunosc, la întoarcere alerg ceva mai încet, cu doar cu 60 km/h. În unele zile nu mă pot abţine şi râd de românii blocaţi pe Valea Prahovei în trafic. Le recomand să bea şi ei un energizant şi să meargă pe jos. Cât de greu să fie grătarul? Îl pot duce în spate”, explică Valentin, corporatistul energic.

Acesta spune că nu participă la maraton sau la alte probe de atletism pentru că nu-l interesează amatorii care nu depăşesc nici 25 km/h. În timpul liber, Valentin aleargă prin parcuri: “Stau în Berceni, dar ies şi alerg prin Parcul Operei din Timişoara, prin Parcul Central din Cluj, sau pe faleză în Constanţa. Apoi beau un energizant şi mă întorc acasă”, povesteşte corporatistul.

Scris de Ionut
23 noiembrie 2017 13:11
Citește mai mult despre: corporatisti energie

Alte articole

Vezi mai mult