Un deputat acuză: „Colegii mei mănâncă căcat! Mi-l fură din pacheţelul meu cu mâncare”

Se pare că unor politicieni nu le mai ajunge căcatul pe care îl mănâncă zilnic. Un deputat PPDD se plânge că de foarte multe ori i s-a întâmplat să-i fie furat căcatul pe care şi-l aduce zilnic la pacheţel. „Nu mai poate omul să mănânce liniştit căcat, că stau toţi ceilalţi deputaţi ca vulturii, ţi-l mănâncă de sub nas”, se plânge mâncătorul de căcat din PPDD.

Marea lui problemă e că, cum toţi deputaţii mănâncă căcat, îi e practic imposibil să-l identifice pe cel care îi mănâncă căcatul pe care şi-l aduce la pacheţel. Totuşi, el îl bănuieşte pe Remus Cernea, după ce l-a surprins de câteva ori cu căcat în barbă. Remus Cernea susţine însă că el mănâncă căcat de la bufetul Parlamentului, pentru că acolo are reducere.

Deputatul PPDD a început să se comporte diferit de când colegii îi mănâncă căcatul. „Am ajuns să mânănc căcat pe ascuns, de parcă aş face un lucru ruşinos. Iar uneori mă îndop cu căcat ca spartu’ înainte să vin la muncă, dar sunt zile în care stau şi 8 ore la Parlament, or nu pot rezista atâtea ore fără să mănânc căcat”, a povestit acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 aprilie 2013 18:04

Alte articole

Vezi mai mult