Un deputat PSD susține că e nevinovat deși e membru PSD

Sfidare fără limită din partea unui deputat PSD român, care-și susține în continuare nevinovăția în ciuda faptului că împotriva sa a fost adunat un număr copleșitor de dovezi. Prima, și cea mai importantă, este apartenența în PSD, loc în care nu te duci dacă nu vrei să furi ceva.

„Pare jenant să-l vezi cum neagă, ce naiba, suntem cu toții oameni maturi aici și știm de ce s-a înscris în PSD și de ce s-a dus ca deputat în Parlament. Dacă îl interesa politica putea să meargă foarte bine la țărăniști, ăia sunt pe nicăieri deci nu au de unde să fure. Nu mai suntem în evul mediu, să credem că pământul e plat”, a declarat un reprezentant al DNA.

Chiar și alegătorii sunt deranjați de atitudinea deputatului: „L-am trimis acolo să fure, acum o dă la întors? Ne face de căcat pe noi, oamenii cinstiți de la el din colegiu. Dacă mai continuă în stilul acesta, la următorul tur de scrutin vom primi pomenile electorale de la el în scârbă, fără nici un fel de respect, fără să-l privim în ochi”, a declarat un votant.


Scris de Eftimie
8 decembrie 2014 19:12

Alte articole

Vezi mai mult