Un escroc a păcălit o mătuşă a lui Năstase să-i încarce cartela telefonului cu 4 milioane de euro

Deşi e veche de când lumea, escrocheria cu încărcatul cartelei telefonice încă mai face victime, în special printre persoanele vârstnice, care sunt mai credule. O astfel de persoană este şi doamna Varvara, o mătuşă a cunoscutului fost premier Adrian Năstase, care a căzut în plasa escrocilor de telefoane mobile.

Conform anchetatorilor, mătuşica a fost sunată de un necunoscut, care i-a spus că a câştigat un premiu fabulos, de aproape 50 de lei. Pentru a intra în posesia acestuia, tot ce trebuie să facă este să cumpere câteva cartele de reîncărcare Vodafone şi să trimită codurile. „Bătrâna a luat ce bani în casă, plus economiile de la CEC şi a cumpărat cartele de reîncărcare în valoare de 4 milioane de euro, adică două tiruri”, a explicat procurorul care s-a ocupat de caz.

Oamenii legii au intrat pe fir când bătrânica s-a prezentat la Muzeul Naţional de Artă şi a încercat să vândă două Rembrant-uri şi nişte bibelouri semnate Auguste Rodin. „Mi-a zis că, dacă mai cumpăr câteva cartele, sigur o să primesc încă un premiu surpriză, absolut gratuit”, a spus femeia.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Eftimie
22 octombrie 2013 03:10

Alte articole

Vezi mai mult