Un extremist musulman a ars steagul american de pe Lună

Scandal enorm în SUA, după ce un musulman a trimis mai multor publicaţii americane o poză cu el în timp ce ardea steagul american de pe Lună. Mai mult, extremistul susţine că a şters şi urmele paşilor lui Neil Armostrong de pe Lună.

Extremistul musulman susţine că a ars steagul pe 11 septembrie, pentru a celebra 10 ani de la atentatele de la World Trade Center, însă a făcut imaginea publică abia acum din cauza traficului întâmpinat la întoarcerea pe Pământ. El a fost dat în urmărire generală, pentru prinderea sa oferindu-se o recompensă de 20 de milioane de dolari. Presa de peste Ocean l-a catalogat deja drept “noul Osama bin Laden”.

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin însă că extremistul a ars, de fapt, steagul american din studioul în care americanii au înscenat aselenizarea. “Pe Lună nu există oxigen, deci steagul nu avea cum să ardă. E o nouă înscenare, exact ca cea din 1969”, susţin aceştia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
7 octombrie 2011 14:10

Alte articole

Vezi mai mult