Deși a fost condamnat la un an pușcărie pentru fraudă la referendum, Liviu Dragnea ar putea rămâne în PSD în ciuda previziunilor analiștilor politici, care nu cred că un partid poate să-și asume un infractor dovedit. Decizia însă este una logică și strategică, după cum a explicat Zer0k11lz, un cunoscut gamer din București.

dragnea necromancer.jpg

„Dacă renunți la necromancer ești mâncat, vin adversarii peste tine și te fac cu paladinii fără probleme. Pot să dea un haste la barbari, tu stai și o încasezi, fără resurection spell, fără scheleți, fără zombi. Plus că un sfert din itemuri nu mai sunt utile. Spellbook-urile cu ridicat morți din Teleorman pot fi folosite doar de un necromancer level 10, și PSD nu are încă unul de-ăsta, că trebuie să-l crești din timp”, a explicat Zer0k11lz.

Singura șansă a PSD este să cumpere un erou cu necromancy ridicat, cum ar fi Gheorghe Flutur, de la PNL, care este și trădător și lingău. „S-ar adapta imedat, îi dai un red cloak și nici nu-ți dai seama că nu e de-acolo”. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 18.05.2015 16:33 Politic

National Cinematografic