Un grec a cerut azil politic în Suedia: „Cei care muncesc şi îşi plătesc taxele sunt discriminaţi”

Puţinii greci care muncesc şi îşi plătesc taxele către stat la zi se plâng că trăiesc în teroare. Ei sunt practic vânaţi de concetăţenii lor, atât la locurile de muncă, cât şi la ghişeele unde achită diverse taxe şi impozite. Mai mult, familiile lor sunt ameninţate constant, pe motiv că sunt o ruşine pentru Grecia şi pentru stilul elen de viaţă.

„Am ajuns să muncesc noaptea, pe ascuns, de frică să nu fiu linşat de ceilalţi greci”, a povestit presei străine un cetăţean care, din motive evidente, a decis să rămână anonim. „Dacă grecul de rând ar afla că eu muncesc 8 ore pe zi, aş fi, în cel mai fericit caz, bătut cu bestialitate. Nu mai rezist terorii, de aceea am preferat să cer azil politic în Suedia.”

Dealtfel, un partid de extremă dreaptă a introdus în Parlament un proiect de lege, care prevede înăsprirea pedepselor pentru cei care muncesc mai mult de 2 ore pe zi. De exemplu, un grec care munceşte 4 ore pe zi ar urma să primească până la 20 de de închisoare, în timp ce persoanele care muncesc 8 ore pe zi ar urma să fie judecate pentru atentat la siguranţa naţională şi condamanţi la închisoare pe viaţă.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Calin
27 mai 2013 10:03

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult