Un hipster și o femeie s-au păruit, după ce s-au trezit la o petrecere cu acelaşi model de poşetă

Scene dramatice la o petrecere dintr-un club obscur situat într-o canalizare bucureşteană! Un hipster şi o femeie au venit la eveniment cu acelaşi model de poşetă. Ce a urmat a fost o păruială ca-n filme, ambele femei refuzând cu încăpăţânare să renunţe la accesoriul cu probleme.

“Cum îndrăzneşte să vină cu aceeaşi poşetă, încălcând una dintre regulile sacre ale hipsterianismului, şi anume că nu trebuie să existe nicăieri două lucruri de acelaşi fel, pentru că deja ne avântăm în apele păcătoase ale mainstreamului?”, se întreabă retoric Jon Ivaşcu, un înţelept hipster. “Nici n-am îndrăznit să întreb dacă are acelaşi model de sutien cu mine, sau acelaşi vibrator în poşetă, că cine ştie ce mai descopeream? O luam complet razna şi ascultam o piesă de la radio, sau mai ştiu eu ce astfel de lucruri sinistre”, spune acesta.

În cele din urmă, conflictul s-a rezolvat. “Noroc că am avut eu o tolbă de haiduc la mine, model 1771, şi am înlocuit poşeta. Altfel îmi stricam toată seara să ştiu că există două poşete de acelaşi fel la o petrecere de hipsteri”, a mai adăugat Jon Ivaşcu, în timp ce bâjbâia pe podea după ochelarii fără dioptrii.

Scris de Luchian
29 ianuarie 2015 08:01

Alte articole

Vezi mai mult