Avocaţii lui Liviu Dragnea au cerut recuzarea unui judecător din completul de 5, care se pare că avea pete la dosar. Judecătorul nu văzuse episodul de azi-dimineaţă din Game of Thrones. “Ne-am prins repede că e ceva în neregulă, pentru că omul părea odihnit, n-avea cearcăne şi a fost singurul judecător care nu a căscat când s-a deschis şedinţa de judecată”, spun martorii din sală.game_of_thrones_recuzare.jpg

Cererea de recuzare este cât se poate de serioasă. Acest judecător poate fi şantajat foarte uşor. Dacă cineva îi spune să mă condamne, că altfel îi dă spoilere din Game of Thrones? Pe lângă asta, eu nu vreau să fiu condamnat de un judecător care nu ştie cine e Sansa Stark”, a declarat Liviu Dragnea.

Cererea de recuzare ar putea fi însă respinsă, pentru că judecătorul se află chiar în acest moment în cabinet şi se uită la primul episod, împreună cu asistenţii, care îi explică şi poveştile personajelor.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Monday, 15.04.2019 12:02 Politic

National Cinematografic