Un masochist şi-a făcut operaţie estetică ca să arate ca Emil Boc

Un masochist din Sibiu şi-a făcut mai multe operaţii estetice ca să arate exact ca premierul Emil Boc. Deşi a fost supus de medici la peste zece operaţii, sibianul este extrem de mulţumit de rezultat şi spune că singurul său regret este că nu şi-a schimbat înfăţişarea mai devreme.

„Viaţa mea s-a schimbat mult în bine de când mi-am făcut operaţiile. Practic, nu există zi în care să ies în public şi să nu mă aleg cu bătaie, flegme sau înjurături. Şi nu că vreau să mă laud, dar am fost sodomizat de mult mai multe ori decât speram. Operaţiile care m-au făcut să arăt ca Emil Boc reprezintă cea mai bună decizie pe care am luat-o în viaţa mea. Singurul regret, dacă e să am unul, e că nu am făcut operaţiile mai devreme”, a declarat acesta, în exclusivitate pentru TNR.

Masochistul recunoaşte că, iniţial, a vrut să arate ca Traian Băsescu, însă s-a răzgândit după ce a aflat că preşedintele a bătut un cetăţean pe litoral. „Riscam ca lumea să mă evite de frică să n-o bat, aşa că Emil Boc s-a dovedit până la urmă cea mai înţeleaptă decizie.”

El spune că abia aşteaptă câte-o grevă, pentru a se afişa în preajma demonstranţilor. „O singură dată am scăpat de bătaie, pentru că cineva din mulţime s-a prins că sunt prea înalt ca să fiu Emil Boc. E singurul lucru pe care doctorii n-au reuşit să-l facă, să îmi reducă înălţimea, în rest chiar nu am ce să le reproşez”, spune masochistul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 septembrie 2010 15:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult