Un motan cunoscut de vecini ca Felix a turnat maidanezii de la bloc la Serviciul de Ecarisaj

Un motan aciuat într-o clădire din Băneasa a frapat prin nemernicia sa, după ce a turnat la Serviciul de Ecarisaj toţi maidanezii de la bloc. Motanul, pe care toţi îl cunosc drept „Felix”, nu ar fi la prima ispravă, potrivit ofiţerului de serviciu care i-a notat turnătoria.

„Trăieşte din furtişaguri, ne mai intră prin case, e foarte enervant. Am încercat să-l prindem, dar şi-a făcut culcuş pe una din antenele de pe bloc şi nu mai ajunge nimeni la el”, comentează iritat Nae V, unul din locatari.

Oamenii relatează sideraţi cum hingherii chemaţi de Felix au luat pe sus toţi maidanezii blocului.

„Ne-am pomenit cu hingherii, i-au ridicat pe toţi maidanezii noştri, pe care îi pusesem la îngrăşat încă de anul trecut, în ideea unui contract cu nişte vietnamezi. Muncă aruncată pe apa sâmbetei. I-am întrebat pe hingheri cine i-a chemat şi ne-au spus că unul care s-a recomandat Felix, şi care tot hârâia în receptor. Atunci am realizat că nu poate fi decât îngălatul ăsta de motan”, precizează un alt locatar.

Turnătoria motanului a devenit însă evidentă în momentul în care Felix a apărut şi le-a făcut la revedere cu lăbuţa în mod batjocoritor câinilor comunitari ridicaţi.

Locatarii din bloc susţin că Felix a fost mereu un motan dificil şi a avut conflicte cu administratorul scării, pe care încearcă deseori să-l împiedice pe trepte, profitând că omul le cam bea şi are şi un defect de vedere.

Scris de Ionut
12 septembrie 2013 05:09

Alte articole

Vezi mai mult