Un naş CFR de pe ruta Bucureşti-Olteniţa a depus o ofertă pentru a cumpăra CFR Marfă

Surpriză de ultim moment în privinţa privatizării CFR Marfă. Deşi termenul de depunere a ofertelor a expirat, cu puţin noroc şi câteva şpăgi, pe masa guvernului a mai apărut o ofertă, de data aceasta una fabuloasă. Aceasta vine din partea unui naş care, spun surse guvernamentale, a oferit cea mai mare sumă posibilă pentru cumpărarea companiei.

“Nu putem da prea multe detalii despre ofertant. Tot ce ştim e că este “din sistem”, fiind controlor de tren pe ruta Bucureşti Olteniţa. Suma oferită de acesta este de două ori mai mare decât cel care se află, în acest moment, pe locul doi în preferinţele noastre”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Tudy Zaharescu.

Contactat de reporterii unei televiziuni de ştiri, naşul a precizat că are suficienţi bani cât să plătească şi datoriile istorice ale companiei. “Copii, să fim serioşi, nu-s muritor de foame ca Patriciu sau chelea aia de Gigi Becali. În doi ani de muncă pot să plătesc şi datoria externă a României dacă am chef”, a declarat acesta.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

9 mai 2013 16:21

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult