O informație de ultimă oră zguduie România: la fel ca Darius Vâlcov, și Marian Vanghelie a ascuns mai multe opere de artă în seifuri. Mai multe percheziții au scos la iveală sute de carpete cu Răpirea din serai, pe care primarul de la 5 le-a plasat la mai mulți apropiați din Strehaia, Făurei sau Ploiești.

vanghelie_seif_carpeta.jpg ”Toate sunt originale, niciuna nu e replică”, le-ar fi spus Marian Vanghelie anchetatorilor. El a adăugat că a ales să-și țină banii în carpete cu ”Răpirea din serai” pentru că în România sunt mult mai mulți iubitori de carpete decât de tablouri. ”Tot românul a admirat o carpetă pe perete, în timp puțini au văzut un tablou”, a explicat Marian Vanghelie.

Alături de carpete, în seifurile apropiaților lui Vanghelie s-au mai găsit ghiuluri și lanțuri de culoarea aurului și sigle de BMW și Mercedes. De asemenea, în curțile caselor percheziționate au fost indentificați suspect de mulți cai, care cel mai probabil îi aparțin tot lui Marian Vanghelie.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 27.03.2015 17:12 Politic

National Cinematografic