Un panou cu Ciucă a început să lăcrimeze după ce cineva a făcut grătar sub el

Se pare că nu doar chipurile pictate ale sfinţilor au puterea de a plânge din senin! Un afiş imens cu faţa lui Ciucă, amplasat lângă un drum judeţean din Ialomiţa, a început să lăcrimeze chiar în această dimineaţă.

Potrivit mai multor martori, miracolul a avut loc după ce câţiva bărbaţi au făcut un grătar la piciorul panoului uriaş care promova cea mai recentă carte scrisă de chatGPT.

„Ne-am pus aici că era umbră, nici nu ne-am uitat în sus. Am făcut focul, am aşteptat să se încingă cărbunii şi am pus pe grătar câţiva mici, să avem la prânz”, povesteşte Gigi, unul din grătaragii. „Brusc, simt nişte stropi pe frunte. Nu ploua, dar nu era nici găinaţ… Hopa! Mă uit în sus, era chiar Marian Ciucă sau cum îl cheamă! Bocea de mama focului. N-am văzut în viaţa mea aşa ceva.”

„Cel mai probabil, mirosul grătarului l-a întristat foarte tare pe afişul cu Ciucă, pentru că ştia că e doar un afiş şi n-o să primească nici măcar doi mici într-o chiflă. Ce a urmat a fost o combinaţie de lacrimi şi bale”, explică Antonio Eugeneanu, teolog şi specialist în minuni.

Câteva babe din sat au sunat la pompieri să le aducă scara ca să pupe panoul cu Ciucă, dar în rest, grătarul şi-a urmat cursul firesc, anunţă autorităţile locale.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
26 iunie 2024 01:28
Citește mai mult despre: ciuca gratar mici miracol

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult