Un pesedist a găsit un portofel cu 3.000 de euro și acum îl caută pe proprietar, ca să-i mai fure bani

Ce facem când găsim pe stradă un portofel? Legea spune că trebuie să-l predăm la poliție, oamenii de bine spune că trebuie să încercăm să găsim proprietarul să-i returnăm banii. Însă, dacă acel portofel este găsit de un membru PSD, doctrina spune că trebuie să găsească proprietarul și să-i mai fure niște bani.

Așa a procedat și pesedistul Șerban N. care, în timp ce cobora din mașina parcată pe trecerea de pietoni, a descoperit un portofel aruncat pe jos. Acesta a pus imediat mâna pe el, l-a scotocit cu multă atenție și a descoperit în el suma de 3000 de euro. Supărat că erau doar atât de puțini bani, Șerban N. a verificat actele și a aflat adresa proprietarului și s-a dus să-i ceară socoteală.

„A venit domnul Șerban N., a intrat pe ușă fără să bată și s-a suit încălțat pe canapea să-mi ia un tablou din perete. În timp ce protestam șoferul acestuia mi-a luat televizorul și laptopul. L-am întrebat de ce e hoț și m-a pleznit peste gură, spunându-mi să respect instituția pe care o reprezintă, o instituție de bază a statului român, dacă nu pot să respect persoana”, a povestit victima jafului. Acesta a făcut o plângere la poliție în urma căreia a fost amendat cu 1000 de lei pentru ultraj.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
4 aprilie 2017 19:04

Alte articole

Vezi mai mult