Ce facem când găsim pe stradă un portofel? Legea spune că trebuie să-l predăm la poliție, oamenii de bine spune că trebuie să încercăm să găsim proprietarul să-i returnăm banii. Însă, dacă acel portofel este găsit de un membru PSD, doctrina spune că trebuie să găsească proprietarul și să-i mai fure niște bani. 

serban_nicolae_scuipat_in_gura.jpg

Așa a procedat și pesedistul Șerban N. care, în timp ce cobora din mașina parcată pe trecerea de pietoni, a descoperit un portofel aruncat pe jos. Acesta a pus imediat mâna pe el, l-a scotocit cu multă atenție și a descoperit în el suma de 3000 de euro. Supărat că erau doar atât de puțini bani, Șerban N. a verificat actele și a aflat adresa proprietarului și s-a dus să-i ceară socoteală. 

„A venit domnul Șerban N., a intrat pe ușă fără să bată și s-a suit încălțat pe canapea să-mi ia un tablou din perete. În timp ce protestam șoferul acestuia mi-a luat televizorul și laptopul. L-am întrebat de ce e hoț și m-a pleznit peste gură, spunându-mi să respect instituția pe care o reprezintă, o instituție de bază a statului român, dacă nu pot să respect persoana”, a povestit victima jafului. Acesta a făcut o plângere la poliție în urma căreia a fost amendat cu 1000 de lei pentru ultraj. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 04.04.2017 21:01 Politic

National Cinematografic