Ce facem când găsim pe stradă un portofel? Legea spune că trebuie să-l predăm la poliție, oamenii de bine spune că trebuie să încercăm să găsim proprietarul să-i returnăm banii. Însă, dacă acel portofel este găsit de un membru PSD, doctrina spune că trebuie să găsească proprietarul și să-i mai fure niște bani. 

serban_nicolae_scuipat_in_gura.jpg

Așa a procedat și pesedistul Șerban N. care, în timp ce cobora din mașina parcată pe trecerea de pietoni, a descoperit un portofel aruncat pe jos. Acesta a pus imediat mâna pe el, l-a scotocit cu multă atenție și a descoperit în el suma de 3000 de euro. Supărat că erau doar atât de puțini bani, Șerban N. a verificat actele și a aflat adresa proprietarului și s-a dus să-i ceară socoteală. 

„A venit domnul Șerban N., a intrat pe ușă fără să bată și s-a suit încălțat pe canapea să-mi ia un tablou din perete. În timp ce protestam șoferul acestuia mi-a luat televizorul și laptopul. L-am întrebat de ce e hoț și m-a pleznit peste gură, spunându-mi să respect instituția pe care o reprezintă, o instituție de bază a statului român, dacă nu pot să respect persoana”, a povestit victima jafului. Acesta a făcut o plângere la poliție în urma căreia a fost amendat cu 1000 de lei pentru ultraj. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 04.04.2017 21:01 Politic

National Cinematografic