Un pesedist a venit cu o pisică în Parlament, ca să sperie un userist

Scandal în Parlament, unde un pesedist a venit la o ședință de plen cu o pisică într-un rucsac, și i-a dat drumul chiar lângă grupul parlamentar USR. Vizibil speriați de fiorosul animal, useriștii au zbughit-o. Cel mai rău s-a speriat chiar inițiatorul legii pentru eutanasierea pisicilor, care și-ar fi murdărit costumul pe fondul fricii, după ce a văzut ditamai cotoiul cu care venise pesedistul.

Deși mulți ar fi crezut că politica noastră națională ar putea să nu mai fie suprinsă de nimic, iată că un membru al partidului de guvernământ a găsit o modalitate de a duce rivalitatea politică la un alt nivel – cel felin. ”E un gest subtil, dar eficient”, susține un susținător pesedist entuziast. ”După toate scandalurile politice și înfruntările publice, iată că aducem un nou nivel de joc: lupta între bipezi și patrupede”.

Useristul a inițiat pe loc o nouă propunere legislativă, prin care posesorii de pisici să le poată scoate în public doar cu lesă și botniță peste gură, exact cum se ieșea în pandemie.

Pesedistul nu și-a regretat gestul, ba mai mult, a spus că de ce ar fi o problemă să vină cu pisică în Parlament, din moment ce ăia de la AUR au venit cu un gibon, pe care l-au făcut și șef de partid.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 martie 2024 12:59
Citește mai mult despre: pisică PSD USR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult