Înspăimântat de ce reacție ar putea avea nevasta lui, un pesedist n-a avut curaj nici până acum să-i spună că partidul din care face el parte nu mai este la ciolan. ”O veste atât de proastă, care afectează viitorul familiei, nu e ușor de spus nevestei. Sunt sigur că orice bărbat căsătorit mă înțelege”, spune pesedistul.

pesedist_ingandurat.jpg Și pesedistul are toate motivele să se teamă de reacția nevestei. ”Acum, că PSD-ul nu mai este la guvernare, veniturile tuturor membrilor de partid vor scădea dramatic”, avertizează analistul politic Decebal Popescu. ”Pentru ei s-a terminat cu contractele date fără licitație, cu lucrările cu preț umflat de câteva ori cu banii primiți pentru servicii sau produse fictive.”

Pesedistul e însă convins că va reuși să ascundă adevărul de nevastă până când partidul său va reveni la putere. ”Sunt pesedist, deci îmi vine foarte ușor să mint. Pentru mine, minciuna e la fel ca respirația. Soția nu va avea motive să bănuiască nimic, pentru că mă voi împrumuta de la colegii care au furat mai mult. Iar după ce revenim la guvernare – la anul, sper – într-o lună o să fac destui bani ca să-mi plătesc toate datoriile, sunt sigur de asta.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 18.11.2015 10:55 Politic

National Cinematografic