Un pesedist e atât de speriat de nevastă, că nu i-a spus nici acum că PSD-ul nu mai e la guvernare

Înspăimântat de ce reacție ar putea avea nevasta lui, un pesedist n-a avut curaj nici până acum să-i spună că partidul din care face el parte nu mai este la ciolan. ”O veste atât de proastă, care afectează viitorul familiei, nu e ușor de spus nevestei. Sunt sigur că orice bărbat căsătorit mă înțelege”, spune pesedistul.

Și pesedistul are toate motivele să se teamă de reacția nevestei. ”Acum, că PSD-ul nu mai este la guvernare, veniturile tuturor membrilor de partid vor scădea dramatic”, avertizează analistul politic Decebal Popescu. ”Pentru ei s-a terminat cu contractele date fără licitație, cu lucrările cu preț umflat de câteva ori cu banii primiți pentru servicii sau produse fictive.”

Pesedistul e însă convins că va reuși să ascundă adevărul de nevastă până când partidul său va reveni la putere. ”Sunt pesedist, deci îmi vine foarte ușor să mint. Pentru mine, minciuna e la fel ca respirația. Soția nu va avea motive să bănuiască nimic, pentru că mă voi împrumuta de la colegii care au furat mai mult. Iar după ce revenim la guvernare – la anul, sper – într-o lună o să fac destui bani ca să-mi plătesc toate datoriile, sunt sigur de asta.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 noiembrie 2015 11:55
Citește mai mult despre: guvern nevasta PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult