Un pesedist penal stă de 1 an ascuns în munţi, că încă n-a aflat că au demis-o pe Kövesi

PSD dovedește încă o dată că este un partid care are ca unic scop să-l scape pe Dragnea de închisoare, ignorând complet problemele celorlalți membri. Așa se face că un pesedist penal stă și acum ascuns în munți, că nimeni din partid nu s-a obosit să-l anunțe că Laura Codruța Kövesi a fost demisă și DNA nu mai e un pericol atât de mare pentru pesediști.

Ba, mai mult, colegii de partid nu-i trimit pesedistului penal hrană, așa că acesta a ajuns să umble noaptea prin gospodăriile oamenilor. ”Nu de puține ori am găsit troaca porcilor linsă de ziceai-i că nouă. Oricât de flămânzi ar fi, porcii mei nu fac așa ceva, dar apoi am auzit că un pesedist se ascunde în pădurea de lângă sat și atunci am înțeles că el a venit noaptea și mi-a lins toată troaca”, a povestit un țăran.

Mulți sătenii au început chiar să-l îndrăgească. ”Mie nu mi-a lins doar troaca, ci tot cotețul, l-a lăsat bec și lună”, spune un alt țăran din zonă. ”Ca să nu mai zic că nici vidanja n-a mai trebuit s-o chem, că mi-a golit și wc-ul din curte. Nu pot produce eu cât poate el băga în burdihan. E bun să treacă noaptea pe la casa omului, de ce să nu recunosc. Sper să rămână ascuns în pădure mult și bine de aici încolo.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
11 octombrie 2018 10:10

Alte articole

Vezi mai mult