Incident bizar cu pesedistul Șerban Nicolae în prim-plan. Prea prost ca să-și dea seama că poate stinge becul de la întrerupător, Șerban Nicolae a vrut să tragă cu pistolul în bec, ca să nu-l mai deranjeze lumina. Însă pesedistul a fost prost până la capăt și a ținut pistolul invers, așa că s-a împușcat singur în cap.

serban_nicolae_gaura_in_cap.jpg N-a pățit însă nimic, spre surpriza totală a medicilor. ”L-am găsit pe canapea, arunca cu obiecte înspre bec ca să-l spargă”, spune medicul de pe ambulanță. ”Și deși avea o gaură de glonț în cap, nu părea să-l deranjeze deloc. I-am făcut un RMN și am rămas stupefiați: pacientul n-are deloc creier, n-are absolut nimic în cap. Cred că ar putea trăi la fel de bine și fără cap.”

După ce și-au revenit din uluială, medicii l-au reparat pe pesedist. Unul dintre ei avea din întâmplare niște plastilină la el, cu care i-a astupat gaura din cap. Dar înainte de asta i-a introdus în cap un mic creier de găină. ”Trebuie să-i obișnuim corpul treptat cu prezența unui creier”, a spus medicul. ”Iar dacă răspunde bine la cel de găină, în câțiva ani vom putea să-i punem creier de gândac sau chiar de oaie.”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 06.03.2017 13:49 Politic

National Cinematografic