Un nou caz de primar care și-a mărit salariul până la o sumă imensă a atras azi atenția presei. Este vorba de edilul pesedist din comuna timișeană Voroglava, care și-a adăugat atât de multe zero-uri la salariu încât acum România are datorii mai mari la el decât la FMI. Primarul spune că legea îi permite, așa că România ar face bine să-i plătească datoria, nu să se plângă ca o femeie.

primar_multi_bani.jpg ”Păi ce, să fure Dragnea sau Firea mai mult decât mine?”, se justifică primarul. ”Că doar nu-s eu mai prost decât un țăran coclit de Teleorman sau o țărancă de Bacău cu buletin de Voluntari. Mi-am pus salariul ăla imens ca să le arăt că tot Banatu-i fruncea și la furat bani publici, nu Teleormanul sau Voluntariul.”

Deși i s-a transmis pe linie de partid că a exagerat cu furatul și că ar trebui să rectifice situația, primarul rămâne ferm pe poziție. ”Să mă lase Dragnea și Tudose cu ideile lor, că să-mi reduc salariul. Că nu e ca și cum ar da bani de la ei, ci de la fraierii care muncesc și plătesc taxe și impozite. Probabil vorbește invidia din ei, că eu am făcut într-o lună cât Dragnea în 10 ani. Ghinion, țărane!”, i-a transmis primarul lui Dragnea.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 25.10.2017 11:30 Politic

National Cinematografic