Un primar şi-a mărit salariul atât de mult, că România are acum datorii mai mari la el decât la FMI

Un nou caz de primar care și-a mărit salariul până la o sumă imensă a atras azi atenția presei. Este vorba de edilul pesedist din comuna timișeană Voroglava, care și-a adăugat atât de multe zero-uri la salariu încât acum România are datorii mai mari la el decât la FMI. Primarul spune că legea îi permite, așa că România ar face bine să-i plătească datoria, nu să se plângă ca o femeie.

”Păi ce, să fure Dragnea sau Firea mai mult decât mine?”, se justifică primarul. ”Că doar nu-s eu mai prost decât un țăran coclit de Teleorman sau o țărancă de Bacău cu buletin de Voluntari. Mi-am pus salariul ăla imens ca să le arăt că tot Banatu-i fruncea și la furat bani publici, nu Teleormanul sau Voluntariul.”

Deși i s-a transmis pe linie de partid că a exagerat cu furatul și că ar trebui să rectifice situația, primarul rămâne ferm pe poziție. ”Să mă lase Dragnea și Tudose cu ideile lor, că să-mi reduc salariul. Că nu e ca și cum ar da bani de la ei, ci de la fraierii care muncesc și plătesc taxe și impozite. Probabil vorbește invidia din ei, că eu am făcut într-o lună cât Dragnea în 10 ani. Ghinion, țărane!”, i-a transmis primarul lui Dragnea.

Scris de Calin
25 octombrie 2017 11:10
Citește mai mult despre: bani FMI primar PSD

Alte articole

Vezi mai mult