Un primar teleormănean a intrat cu buldozerele în cimitir, după ce doar 20% dintre decedaţi au votat

Robert Acrişor, primarul unui sat obscur din Teleorman, s-a revoltat azi împotriva morţilor din cimitirul sătesc, pe motiv că doar 20% dintre ei s-au prezentat ieri la urne. „O ruşine cimitirul nostru, suntem sub media pe ţară”, s-a revoltat primarul. „Nu înţeleg ce altceva mai bun de făcut aveau oamenii ăia din cimitir, n-au nici o scuză pentru prezenţa redusă la urne”.

„Ce-o să-i răspund eu domnului Dragnea când mă va întreba care-i procentul decedaţilor prezenţi la urne?”, s-a întrebat retoric Robert Acrişor. Şi tocmai pentru a nu se face de râs în faţa lui Dragnea, primarul teleormănean a decis să intre cu buldozerele în cimitir, ca să de un exemplu, spune el, pentru alegerile viitoare.

În opinia primarului, decedaţii din cimitir trebuie să înţeleagă că prezenţa lor la urne nu este opţională, ci o datorie civică de care nici măcar moartea nu-i scuteşte. „Dacă la următoarele alegeri cimitirul nostru nu va avea 80% prezenţă la urne, pe mine nu mă cheamă Robert Acrişor”, a promis primarul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
10 decembrie 2012 15:12

Alte articole

Vezi mai mult