Un programator secui susţine că limbajul C++ e inutil, computerele înţeleg perfect maghiara

Miklos Fekete Kutya, un programator din Miercurea Ciuc, susţine că a făcut o descoperire revoluţionară în informatică. Miklos declară că limbajele de programare, de tip C++, ar fi inutile, computerele înţelegând maghiara la perfecţie.

„Eram acasă, programam un nou sistem de circulaţie a tramvaielor în Sfântu-Gheorghe şi vorbeam simultan pe chat cu prietena mea. La un moment dat am scris din greşeală în fereastra de programare şi am constatat uimit cum computerul îmi răspunde”, susţine Miklos.

După 2 ore de discuţii în limba maghiară, programatorul susţine că s-a împrietenit cu computerul şi chiar a aflat lucruri pe care nu i le putea spune nimeni altcineva.

„Mi-a spus că ar vrea să-i curăţ ventilatorul, că ar mai vrea nişte RAM şi să nu uit să-l sting noaptea, că se plictiseşte singur atâta timp”, mai declară Miklos.

Programatorul susţine că din discuţiile cu computerul a aflat că unele site-uri despre care credea că sunt sigure sunt de fapt foarte periculoase şi că în general computerul mai închide ochii când e vorba de site-uri porno, pe care progamatorul petrece destul de mult timp zilnic.

Miklos e de părere că în lumina acestei descoperiri cursurile de informatică ar deveni inutile, putând fi înlocuite cu ore de limba maghiară.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
13 martie 2013 14:03

Alte articole

Vezi mai mult