Un român a citit proiectul România Educată și i-a scăzut IQ-ul cu 30 de puncte

Programul „România Educată” al președintelui Klaus Iohannis a început deja să aibă efecte în societate. Un român care a citit cap-coadă documentul a pierdut atât de mulți neuroni încercând să înțeleagă prostia aia încât i-a scăzut IQ-ul cu 30 de puncte.

„Analizele de laborator au arătat că pacientul a scăzut vizibil în intelect, când a ajuns pe la ultimele pagini îi curgea deja scuipat din gură. Un prim simptom îngrijorător a fost că a anunțat că-și face un podcast, apoi a marșat și mai departe și a început să scrie editoriale în presă. Starea sa se agravează constant, acum scrie des pe Facebook și are păreri despre orice”, spun medicii care l-au examinat.

Specialiștii încă nu pot să-și explice care este cauza exactă a fenomenului, dacă ea este legată de faptul că președintele României e un pic bătut în cap sau cei care-l pupă în cur sunt oameni care nu pot să se lege la șireturi singuri dar pot să propună strategii de educație. „Cel mai probabil este o combinație între cele două, adică președintele s-a înconjurat cu oameni care sunt mai puțin inteligenți decât el, ceea ce înseamnă că majoritatea consilierilor săi au anvergura intelectuală a unui macac”, explică specialștii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

16 iulie 2021 14:20
Citește mai mult despre: iohannis romania educata

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult