Un român a fost acuzat de antisemitism după ce a sugerat că Ponta ar fi evreu

Cu afirmaţiile sale lipsite de respect, un conspiraţionist inconştient din Berceni a târât România într-un scandal diplomatic! În urmă cu câteva zile, acesta a sugerat pe Facebook că Victor Ponta ar fi evreu, jignind astfel un popor întreg şi stârnind furia mai multor înalţi demnitari israelieni.

“Ştiaţi că Ponta e evreu?”, a postat tânărul Deceneu Petre într-un comentariu, anexând câteva linkuri către site-uri de ştiri false precum Expunere sau Cotidianul. Profund insultat, însuşi Mark Zuckerberg a şters postul şi l-a banat pe Petre, însă reprezentanţii evreilor de pretutindeni spun că trebuie luate măsuri mult mai dure.

“Credeam că românii sunt prietenii noştri… nu ne aşteptam la această lovitură mârşavă sub centură”, a declarat premierul israelian, Beniamin Netanyahu. Acesta a adăugat că ia în calcul retragerea ambasadei din România şi intervenţia la ONU pentru aplicarea de sancţiuni economice, până când ţara noastră îşi va cere scuze faţă de fiecare evreu în parte pentru afirmaţia “scandaloasă” despre originile lui Ponta.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
28 noiembrie 2016 13:11

Alte articole

Vezi mai mult