Un român a lăsat computerul deschis pe Ghişeul.ro şi când s-a întors era o coadă de 400 de oameni la biroul lui

Cine nu e atent când pleacă în pauza de prânz a încurcat-o! A aflat-o pe pielea lui Decebal Popescu, un tânăr angajat al unei multinaţionale din Băneasa. Înainte să coboare la cantina firmei, acesta şi-a lăsat calculatorul deschis pe Ghişeul.ro, unde tocmai achitase câteva sute de lei pe care îi datora statului. La întoarcere, nu mică i-a fost mirarea când a constatat că la biroul său se formase o coadă de 400 de oameni, cu toţii profund nemulţumiţi că lucrurile se mişcă atât de greu.

“Aici se plătesc impozitele? Am auzit că aici se plătesc impozitele!”, spune o doamnă în vârstă, care a parcurs pe jos drumul de şase etaje, dornică să scape şi ea de datoriile la Fisc.

“OK, dar eu unde mai lucrez acum?”, se întreabă Popescu, încercând să-şi croiască drum spre propriul birou. “Deşi nu-mi stă în fire, mă gândesc serios să mă bag în faţă sub pretextul că vreau să întreb ceva şi să resetez repede calculatorul, poate scap de toţi oamenii ăştia.”

“Degeaba. Nu există ghişeu fără coadă”, a comentat un înţelept aflat în trecere prin clădire.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Vasile
1 martie 2017 14:03

Alte articole

Vezi mai mult