Un român a uitat televizorul deschis pe RTV și când s-a întors era un miros pestilențial în toată casa

Ce gafă! Unui român i-a rămas televizorul deschis pe România TV și seara, când s-a întors de la birou, a fost întâmpinat de un miros pestilențial, de n-a mai putut intra în casă. Victima povestește că a plecat în grabă spre birou și efectiv a uitat că televizorul era pornit pe România TV, post pe care dăduse doar ca să vadă dacă mai emite sau a fost închis, așa cum ar fi fost normal.

”Marele meu noroc este că am nasul înfundat și nu am simțit mirosul la adevărata lui intensitate, că altfel nu știu dacă supraviețuiam”, povestește victima. ”Toate plantele din apartament erau deja ofilite, tencuiala căzuse de pe pereți, ca să nu mai zic că în fața ușii era plin de gândaci morți. Am înțeles că cei de la RTV au mâncat toată ziua căcat și de acolo e mirosul. A ucis totul în calea lui, atât de puternic e.”

Iar veștile proaste nu se opresc aici pentru ghinionistul român. Nu doar că va trebui să doarmă în altă parte în seara asta, dar va rămâne și fără casă. Specialiștii în deratizare chemați la fața locului spun că apartamentul trebuie ars în întregime, pentru că mizeria emanată de România TV nu poate fi eliminată altfel.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
23 ianuarie 2017 18:01

Alte articole

Vezi mai mult