Un român acuză administratorul că e cu Putin și refuză să plătească întreținerea

Conflictele cu Rusia au pătruns toate straturile societății românești, amenințarea de la graniță fiind tot mai pregnantă printre cetățenii țării. În Berceni s-a iscat deja un conflict geopolitic, după ce un locatar a anunțat că refuză să plătească întreținerea întrucât administratorul blocului este „cu Putin”.

„Să punem toate elementele cap la cap. În primul rând îl cheamă „nea Rusu”, apoi moșu’ nu știe o boabă de engleză. De-a lungul timpului a solicitat în mod repetat bani pentru „gaze”. Nu putem să arătăm cu degetul la Germania, care a finanțat cumpărând gaz de la ruși mașina de război a lui Putin în timp ce nea Rusu a făcut același lucru”, a declarat locatarul Marcel.

Acesta a anunțat deja sancțiuni financiare împotriva administratorului blocului, sistând plățile pe termen nedefinit. Întrebat dacă va intra în conflict direct cu acesta, Marcel a spus că articolul 5 din Convenția NATO, la care el a aderat cu toată țara, nu-i permite să facă astfel de gesturi, dar, pe de altă parte, rămâne altături de poporul ucrainean.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

4 martie 2022 12:57
Citește mai mult despre: Gaz Putin rusia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult