Poliția Română pare angrenată într-o goană nebună după muie! După ce i-au luat numerele de mașină cu MUIEPSD românului stabilit în Suedia și au dat buzna în casă peste un altul, ca să-i fure canapeaua MÜEPSD de la IKEA, a venit rândul unui concetățean care aduna într-o pungă muie pentru PSD să fie vizitat de polițiști.

politisti_confiscat_punga_muie.jpg ”Nenorociții mi-au confiscat toată punga, mi-au spus că nu am voie cu muie pentru PSD, că așa zice nu știu ce Convenție”, s-a plâns victima. ”Și mă oftic, că mai aveam doar câteva zile până să o umplu pe toată. Am muncit câteva luni la ea. Și nu singur, că am mai chemat și câțiva vecini în ajutor.”

Abuzul polițiștilor l-a ambiționat însă și mai tare pe românul rămas fără punga cu muie pentru PSD. ”Chiar în timp ce vorbesc cu dumneavoastră, am început să adun din nou muie pentru PSD”, i-a spus acesta reporteriței cu care vorbea la telefon. ”Eu și vecinii mei de nădejde ne pregătim de o noapte albă. Albă și fructuoasă. Și până nu adunăm destulă muie pentru PSD nu ne lăsăm!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 30.07.2018 20:39 Politic

National Cinematografic