Un român care nu s-a spălat pe dinţi un an, arestat și acuzat că i-a furat identitatea lui Dragnea

Inconștiența l-a costat scump pe un român de 54 de ani. Pentru că nu s-a mai spălat pe dinți de mai bine de un an, el a fost săltat în această dimineață de mascați și acuzat pentru c-ar fi încercat să-i fure identitate alui Liviu Dragnea.

”Nu avem nici un dubiu că ne aflăm în fața unui caz de furt de identitate”, spun anchetatorii. ”Evident, faptul că nu s-a spălat pe dinți e principalul argument, dar mai sunt și altele: inculpatul a fraudat alegerile pentru șeful de scară, votând în numele unor locatari care sunt decedați, și-a pus acolo o marionetă și și-a lăsat mustață. De asemenea, încă încasează pensia tatălui său, deși acesta e mort de câțiva ani.”

Pe lângă anii de închisoarea, inconștientul va fi obligat și să se spele pe dinți, ca nu cumva transformarea în Liviu Dragnea să continue. ”Probabil n-ar trebui să se mai spele pe dinți încă 3-4 ani ca să devină copia lui Dragnea, or acest lucru trebuie împiedicat”, spun anchetatorii. ”Mai ales că nu se știe niciodată, poate adevăratul Liviu Dragnea ajunge și el în închisoare și va fi ciudat să avem două persoane identice după gratii.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 septembrie 2017 11:09
Citește mai mult despre: Dragnea

Alte articole

Vezi mai mult