Un român care nu-şi mai deschisese mailul de 3 ani a murit îngropat în spam de la Linkedin

Tragedie în cartierul bucureştean Balta Albă! Un tânăr de 32 de ani a fost îngropat sub mai bine de 14 tone de spam de la Linkedin, după ce a accesat un cont de mail pe care nu-l mai curăţase de 3 ani.

În prezent, se fac eforturi pentru a-l găsi pe bărbat în mormanul de spam, însă autorităţile spun că şansele ca acesta să fie în viaţă sunt aproape zero.

Încă în stare de şoc, colegul de cameră al tânărului a reuşit să le povestească poliţiştilor ce s-a întâmplat. “Chiar înainte să plec la serviciu l-am auzit exclamând ‘Hei, ce-o mai fi în căsuţa mea de yahoo?’. Eram deja în scara blocului când am auzit o bufnitură colosală. Am deschis repede uşa, dar în apartament nu mai era decât spam de la Linkedin. E o minune că a rezistat structura de rezistenţă a blocului.”

Deşi urletele tânărului s-au auzit ore întregi de sub avalanşa de spam, aceasta ar fi ţâşnit din calculator în mai puţin de o secundă. “Din momentul logării, soarta bărbatului era pecetluită. Spamul de la Linkedin a mai făcut o victimă. De aceea e bine să ne verificăm mailul în permanenţă şi să-i dăm foc la primul semn de ‘People are looking at your profile’ sau ‘Check out Vasile’s new skill‘“, spune Eric Gârlă, specialist IT.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
24 noiembrie 2016 16:43
Citește mai mult despre: avalanșă Dezastru LinkedIn spam

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult