Un român cere să fie criogenat până în anul 3100, în speranţa că atunci vor funcţiona cardurile de sănătate

Tot mai mulţi români aflaţi în suferinţă îşi pun speranţa în tehnicile futuriste de conservare a corpului! Recent, un bărbat de 42 de ani din Capitală care suferă de o răceală destul de naşpa a cerut să fie criogenat până în anul 3100, sperând că până atunci oamenii de ştiinţă vor reuşi să facă sistemul cardurilor de sănătate să funcţioneze.

“Nu ştim încă dacă îl vom putea dezgheţa pe George. Există riscul ca şi în anul 3100 reţeaua să fie tot pe mâna unor bandiţi. Oare vine încălzirea globală şi ne omoară pe toţi? Meteoritul? Godzilla? Sunt foarte multe necunoscute aici, dar trebuie să admiri curajul acestui om. El îşi doreşte doar trei zile de concediu şi nişte paracetamol compensat, dar e gata să se cufunde în abis după ele”, spune Richard Ştefan, savantul care îl va conserva pe George folosind un amestec de azot lichid şi mazăre congelată.

Înainte de a păşi în lada frigorifică, George s-a asigurat că softul de criogenare nu e făcut tot de Siveco. “N-aş vrea să mă topesc din 3 în 3 zile”, glumeşte acesta, albăstrindu-se încet pe măsură ce mazărea congelată îi înlocuieşte apa din ţesuturi.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
14 mai 2018 16:52
Citește mai mult despre: card de sanatate CNAS criogenie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult